Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bahia keert terug bij Feyenoord


6 februari 2009 - Leon Vlemmings kan komend weekend bij Feyenoord weer een beroep doen op Andre Bahia. De Braziliaanse verdediger was vanwege familie-omstandigheden bijna een week afwezig omdat hij terug moest naar zijn moederland.

Giovanni van Bronckhorst en Tim de Cler zullen deze editie van Feyenoord - FC Groningen aan hun voorbij moeten laten gaan. Theo Lucius is een groot twijfelgeval, de middenvelder kampt met een gebroken rib. Op de afsluitende training, zaterdag, wordt besloten of Lucius al dan niet in actie kan komen.

Feyenoord kan ook nog geen beroep doen op de langdurig geblesseerde spelers Denny Landzaat, Ron Vlaar en Jonathan de Guzman. Serginho Greene, Kevin Wattamaleo en Tim Vincken maken maandag hun rentree bij de beloften.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!