Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groep investeerders wil Feyenoord helpen


7 februari 2009 - Een groep investeerders staat te trappelen om in Feyenoord te stappen, voorwaarde is wel dat ze hier macht voor terug krijgen. Daarnaast moet Feyenoord ook met een goed plan komen.

De ondernemers hebben president-commissaris Dick van Well en de Feyenoord-directie middels een brief op de hoogte gesteld. Tot de investeerders behoren onder andere Michel Perridon van elektronicagigant Trust, staalondernemer Rob Slotboom, metaalmagnaat Willem van ’t Wout en zakenman Ad Sint Nicolaas. Laatsgenoemde heeft de brief aan Feyenoord ook formeel ondertekend.

"Het geld moet goed en gericht besteed gaan worden, door sterke mensen," aldus Rob Slotboom, directeur van Nicomet Tinplate/Steel BV en één van de potentiële investeerders. "Dat is een absolute voorwaarde. Als vermogende Feyenoord-fans hebben we al heel veel geld in de club gestoken, maar kijk eens waar we nu staan. Voordat deze plannen echt concreet worden, zal Feyenoord eerst zelf met een goede modus moeten komen. Daarover gaan we binnenkort rond de tafel zitten met de clubleiding. We laten ons geld niet weer verkeerd besteden."

"Al zeven jaar hoor ik dat Feyenoord geen geld heeft," zegt Slotboom in het Algemeen Dagblad. "Maar kijk eens naar wat er is uitgegeven aan transfers en salarissen. Dat is toch echt beduidend meer dan bij clubs als FC Twente, Heerenveen of FC Groningen. Beleid en structuur, daar gaat het om. Daar heeft Feyenoord heel dringend behoefte aan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!