Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiental Feyenoord speelt gelijk


8 februari 2009 - Feyenoord heeft vandaag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De Rotterdammers moesten het ruim een helft doen met een man minder na een rode kaart van Norichio Nieveld.

De openingsfase was vermakelijk te noemen. Feyenoord ging op zoek naar een snelle openingstreffer en was hier dichtbij. Aan de andere kant had ook Gonzalo Garcia Garcia de kans izjn ploeg op voorsprong te brengen.

Een kopbal van Leroy Fer werd van de lijn gehaald, terwijl Roy Makaay oog in oog met Luciano de bal niet in het doel kreeg. Er werd echter het meest nagesproken over de rode kaart van Nieveld, die door de terugkeer van Bahia als rechtsback zijn plaats kreeg wat ten koste ging van Tiendalli. Nieveld was veel te laat en had het been van Van De Laak kunnen breken. De rode kaart was dan ook niet meer dan terecht, de fans van Feyenoord oordeelde hier echter anders over.

In de tweede helft, met Tiendalli in de ploeg voor Slory, probeerde Feyenoord het wel. FC Groningen had echter meer balbezit maar miste het vernuft om erg grote mogelijkheden te verkrijgen. Ook Feyenoord was nauwelijks meer gevaarlijk behoudens een aantal schoten van afstand. Het werd in Rotterdam uiteindelijk 0-0 en dat lijkt een goede afspiegeling van het wedstrijdbeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!