Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bosschaart gaat spelen in Zweden


8 februari 2009 - Pascal Bosschaart gaat het komende half jaar spelen voor het Zweedse Helsingborgs IF, zo meldt RTV Rijnmond. Eerder werd al bekend dat de linkspoot op proef was in Zweden en daar heeft hij dus voldoende indruk gemaakt.

De 28-jarige Bosschaart was bij ADO Den Haag overbodig geraakt en werd door trainer Wetzel verbannen naar het beloftenelftal. De komende maanden is de voormalig speler van FC Utrecht en Feyenoord teamgenoot van Henrik Larsson.

Voorlopig blijft het bij een dienstverband van een half jaar. Bosschaar tegenover RTV Rijnmond: "Dat is voorlopig de bedoeling. Daarna kijken we hoe het verder gaat en of ik daar langer blijf. Ik kijk er in ieder geval weer naar uit te gaan spelen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bas_Denekamp op 9 februari 2009 om 15:39
Bij utrecht was hij nog een goeie voetballer voor een club als utrecht bij feyenoord is het helemaal fout gegaan. Hij overschatte zichzelf bij den haag. Misschien pakt hij het niveau in zweden weer op.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!