Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Interlands online live en gratis te bekijken


10 februari 2009 - Voetbalfans worden op hun wenken bediend. Een groot aantal oefeninterlands die dinsdag en woensdag op het programma staan worden namelijk live en gratis uitgezonden op het internet. Waaronder ook Brazilië-Italië en Frankrijk-Argentinië.

De Gele Kanaries en Squadra Azzuro trappen vanavond in het Emirates Stadion in Londen af voor een oefenduel. Aanvangstijd is 20.45 uur, de wedstrijd is live te kijken op Unibet. Vanavond wordt ook Jong Engeland - Jong Ecuador live uitgezonden, deze wedstrijd begint om 21.00 uur.

Op woensdag staan er ook een aantal interessante duels op het programma welke eveneens live worden uitgezonden. Het gaat daarbij op Polen-Wales, Portugal-Finland, Griekenland-Denemarken maar de absolute topper is Frankrijk-Argentinië.

Wil je ook genieten van live topvoetbal zonder hiervoor te betalen. Registreer je dan nu bij Unibet en kijk gratis naar deze duels zonder enige verdere verplichtingen. Al maakt een weddenschap een wedstrijd wel spannender. Voor meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!