Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta wil toekomst met Godee


10 februari 2009 - Sparta ziet toekomst in Joey Godee. De Kasteelclub wil graag op korte termijn de negentienjarige linkspoot voor langere tijd vast te leggen. De talentvolle speler heeft in Rotterdam nog een contract tot de zomer van 2011, maar een nieuwe verbeterde verbintenis lonkt.

"We gaan zeer binnenkort in gesprek met zijn zaakwaarnemer", aldus de technisch manager van Sparta Rotterdam, Richard Grootscholten, in het Algemeen Dagblad. "We willen bekijken hoe wij Joey nog langer aan ons kunnen binden."

"Inmiddels heeft hij laten zien wat hij in zijn mars heeft", aldus Foeke Booy. "Een club mag nooit te enthousiast worden na een paar goede wedstrijden van een speler. Dat was in het verleden wél zo met Jeffrey Vlug, die werd meteen voor vier jaar vastgelegd, maar dat is er helaas niet uitgekomen. Bij Godee zien wij echter zo'n positieve ontwikkeling die wat ons betreft met contractverlenging gepaard moet gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!