Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje speelt gelijk in Tunis


11 februari 2009 - Het Nederlands Elftal is vanavond in Tunis niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Nadat invaller Klaas Jan Huntelaar de score had geopend was het niet veel later al weer gelijk door een blunder van Maarten Stekelenburg.

Oranje kreeg van Tunesie duidelijk het initiatief maar wist hier nauwelijks mee om te gaan. Pas in de tweede helft was dan ook de eerste echte mogelijkheid. Uitiendelijk was het Klaas Jan Huntelaar die de score zou openen. Een schot van grote afstand werd enkele minuten later door Stekelenburg in zijn eigen goal gebokst. Het bleef in Tunis bij 1-1.

In Noord-Afrika maakte Edson Braafheid zijn debuut in de basis van het Nederlands Elftal, het was tegelijkertijd de eerste interland voor de linkspoot van FC Twente. Gregory van der Wiel zou in de slotfase invallen, ook voor hem was het zijn interlanddebuut.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!