Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje oefent in Enschede tegen Japan


12 februari 2009 - De Grolsch Veste zal op 5 september het toneel zijn voor de vrienschappelijke interland tussen het Nederlands Elftal en Japan. Het is voor het eerste in de historie van het Nederlands Elftal dat er gespeeld gaat worden in Enschede.

Vanwege het tijdsverschil zal de wedstrijd al vroeg in de middag worden gespeeld, zodat het duel live in de avond op de Japanse televisie kan worden uitgezonden. Vier dagen na de oefeninterland speelt de ploeg van bondscoach Bert van Marwijk een kwalificatieduel in Glasgow tegen Schotland.

Een maand later, van 6 tot en met 14 oktober, wil Nederlands Elftal 1 of 2 oefeninterlands spelen in het Midden-Oosten. Doebai, Oman, India en/of Iran zijn hiervoor mogelijke tegenstanders. Een maand later wil de KNVB het interlandjaar van het Nederlands Elftal afsluiten met een oefeninterland in eigen land.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bas_Denekamp op 12 februari 2009 om 18:13
Mooi Affiche voor de Grolsh Veste! Word zeker mooi.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!