Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

El Khalifi op weg naar Real Salt Lake


14 februari 2009 - Gisteren was Richard El Khalifi nog matchwinner bij VVV - Cambuur (1-2) door een goal vlak voor tijd. Het lijkt het laatste wapenfeit voor El Khalifi voor de Friezen te gaan worden. Deze week hoopt de aanvaller zijn transfer naar het Amerikaanse Real Salt Lake af te ronden.

El Khalifi was eerder op proef bij de Amerikaanse club en dat ging naar ieders tevredenheid goed. De speler op de website van Cambuur: "Het ging heel goed. De mensen bij de club waren ook tevreden. Er ligt al een tweejarig contract voor me klaar. Deze week hoop ik te horen dat het definitief doorgaat. Het is een droom van me om in de Verenigde Staten te mogen voetballen. Ik had het er vorige week direct goed naar mijn zin. Het spel is meer fysiek dan hier en er zit meer snelheid in. Ik wil er graag naar toe. Het is een mooie uitdaging."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!