Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koevermans redt punt voor PSV


14 februari 2009 - PSV en AZ hebben vanavond in een vermakelijk duel in Eindhoven tegen elkaar gelijkgespeeld. Na een 2-0 ruststand in het voordeel van AZ zou Danny Koevermans in de tweede helft met twee goals toeslaan.

In de eerste helft leek AZ op weg naar een eenvoudige zege. Al vroeg in het duel opende Gill Swerts met een diagonele kopbal uit een corner de score. Het leek de opmaat naar meer want spelers als Moussa Dembele hielden de PSV-verdediging constant bezig. Aan de andere kant was bijvoorbeeld Amrabat onzichtbaar.

De 2-0 hing in de lucht maar kwam wel erg makkelijk tot stand. Nadat Moussa Dembele twee a drie spelers van zich had afgeschud was De Zeeuw die in de zestien opdook. De middenvelder werd licht getoucheerd door Brechet en ging liggen waarop hij een strafschop kreeg. De Zeeuw nam zelf die strafschop maar zag Isaksson de bal keren. In de rebound was het Maarten Martens die AZ alsnog aan een 2-0 voorsprong bracht.

Na rust was daar een andere wedstrijd. PSV kwam meer in het stuk voor. Al snel in het duel scoorde Danny Koevermans de aansluitingstreffer, vlak daarna miste de aanvaller ook nog eens een reuzenkans. Uiteindelijk was het zeven minuten voor tijd alsnog raak. Uit de draai schoot De Koeg raak in de korte hoek achter Romero. In Eindhoven zou het bij deze 2-2 stand blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!