Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mario Been zet Bouaouzan uit de selectie


17 februari 2009 - Mario Been heeft Rachid Bouaouzan vanmiddag van de training gestuurd, de aanvaller moet zich voortaan melden bij de beloften. Het wegzenden van Bouaouzan komt een dag voor de UEFA Cup ontmoeting met het Duitse HSV.

"Niemand is groter dan het team", aldus Been tegenover De Telegraaf. De talentvolle Bouaouzan werd zondag bij NEC-SC Heerenveen al voor rust naar de kant gehaald. Na het duel liet de speler zich niet meer zien in de kleedkamer waarop hij vervolgens een boete kreeg. Volgens Been was dinsdag al snel duidelijk dat er nog altijd irritatie aanwezig was bij Bouaouzan. "Tijdens de wedstrijdbespreking heeft hij niet één seconde naar het bord gekeken. En op de training maakte hij ook een zeer ongemotiveerde indruk."

Het is niet voor de eerste keer dit seizoen dat Been een speler naar het tweede elftal stuurde. John van Beukering en huurling Collins John konden eerder vertrekken. Van Beukering, die kampte met overgewicht, knokte zich al snel weer terug in de selectie van Been.

"Helaas hebben we weer te maken met een talentvolle speler die zijn eigen ego belangrijker vindt dan het team. Rachid snijdt hiermee zichzelf in de vingers", aldus Been op de persconferentie waarbij ook aanvoerder El Akchaoui aanwezig was. Patrick Pothuizen liet tegenover de NOS weten: "Dit is niet te tolereren. Ik vind het een heel aardige jongen, maar dit kan gewoon niet. Je bent ten slotte met je vak bezig."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!