Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jonker niet langer trainer Willem II


17 februari 2009 - Andries Jonker is niet langer trainer van Willem II. Jonker vertrekt om plaats te maken voor diens assistent-trainer Alfson Groenendijk die voortaan de leiding zal krijgen. Jonker blijft wel aan als technisch directeur.

Na een uitstekende seizoensstart zakt Willem II steeds verder terug. In 2009 pakte Willem II slecht een puntje. Volgens Jonker kon hij niet langer de aandacht focussen op Willem II omdat ook zijn baan als technisch directeur veel tijd vereiste.

Momenteel tracht Jonker de begroting van Willem II sluitend te krijgen en dat is mede door de huidige economische crisis een flinke opgave. De 44-jarige Alfons Groenendijk maakt nu in ieder geval het seizoen af. Eerder was de voormalig speler van onder andere Ajax en Manchester City al werkzaam als assistent-trainer bij Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!