Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen nieuw stadion voor Haarlem


18 februari 2009 - Voorlopig komt er geen nieuw stadion voor HFC Haarlem. Het gemeentebestuur van Haarlem heeft besloten tot renovatie van het huidige stadion over te gaan in plaats van het verwezenlijken van een nieuw onderkomen.

"We moeten ervan uitgaan dat de bouw van een nieuw stadion de eerste vijf tot tien jaar niet gaat lukken," zegt wethouder Maarten Divendal (sport) in het Algemeen Dagblad. Momenteel huist het stadion van Haarlem in het Noorden van de stad, de club wilde graag aan in Haarlem-Oost een nieuw stadion bouwen.

Ontwikkelaar Fortress zou in Haarlem-Oost naast een stadon ook plannen hebben voor kantoren, een hotel, woningen en winkels. Het plan paste niet in de toekomstvisie van de gemeente Haarlem, Fortress kwam in augustus nog met een uitgeklede versie maar ook deze voldeed niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!