Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Stee heeft geen plaats meer voor Bot


18 februari 2009 - Henk van Stee heeft ingegrepen bij De Graafschap. De oefenmeester heeft een aantal spelers naar 'kleedkamer 2' gestuurd. Van Stee was van mening dat de huidige selectie te groot was.

Oud-gediende René Bot moet zich bijvoorbeeld daar melden nu hij door concurrentie van Resit Schuurman en Muslu Nalbantoglu geen uitzicht heeft op meer. Ook Cerezo Fung a Wing en Oussama Assaidi, die pas afgelopen zomer overkwam van FC Omniworld moeten voorlopig pas op de plaats maken.

Van Stee vond de huidige 30 spelers in een kleedkamer te groot. "Omdat de ene speler bezig was met de volgende wedstrijd en de andere juist niet", aldus Van Stee tegenover De Gelderlander. "Ik zeg niet dat ik geen beroep meer zal doen op deze spelers."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!