Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cambuur en Menzo nog niet akkoord


19 februari 2009 - Het is allerminst zeker dat Stanley Menzo ook komend seizoen trainer is van Cambuur Leeuwarden. De onderhandelingen verlopren verre van soepel, zo laat directeur Alex Pama in de Leeuwarder COurant weten.

Menzo kan in Leeuwarden een nieuw en verbeterd eenjarig contract ondertekenen. Menzo, die eerder dit seizoen de ontslagen Koolhof verving, heeft laten weten niet akkoord te gaan met deze aanbieding.

"Het gat tussen vraag en aanbod is te groot", aldus Pama in de Leeuwarder Courant. "De intentie bestaat om met Stanley door te gaan, daar hebben we nooit een geheim van gemaakt. We willen hem graag houden, maar hebben wel onze grenzen. We kunnen echt niet verder gaan. De bomen groeien bij ons niet tot in de hemel."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!