Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Turkiyemspor houdt op te bestaan


20 februari 2009 - Er komt per direct een einde aan Zondag Hoofdklasser Turkiyemspor uit Amsterdam. De club heeft inmiddels de KNVB al ingelicht. Een nakend faillisement is de aanleiding van het besluit.

Onder leiding van voorzitter en zakenman Nedim Imac groeide Turkiyemspor binnen een aantal seizoenen uit tot een van de topamateurclubs van Nederland. Zo wist men in 2003 en 2006 met Simon Kistemaker als trainer de algehele amateurtitel binnen te slepen.

Nadat Imac in februari 2007 werd vermoord werd het steeds moeilijker voor Turkiyemspor die niet langer aan haar verplichtingen kon voldoen. Dit seizoen bezette Turkiyemspor de laatste plaats in de Zondag Hoofdklasse A. Alle door Turkiyemspor gespeelde wedstrijden van het lopende seizoen worden geschrapt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!