Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been erg gecharmeerd van Dani Fernandez


24 februari 2009 - Dani Fernandez is een voorname kandidaat om komende zomer de selectie van Feyenoord te gaan versterken. Mario Been verklaarde tegenover Voetbal International dat de rechtsback van NEC hoog op het verlanglijstje van hem staat.

"Ik ben zeer gecharmeerd van Dani. Hij is een technisch sterke, oprukkende rechtervleugelverdediger. Van zulke spelers hou ik. Misschien kent niemand in Nederland hem goed, omdat hij buiten het veld nogal timide is, maar als voetballer vind ik hem geweldig. Er is nog niks honderd procent zeker, maar hij staat wel op mijn lijstje voor Feyenoord", aldus Been

Fernandez heeft bij NEC een aflopende verbintenis. Naast Fernandez is ook Youssef El Ackchaoui een belangrijke kandidaat. De aanvoerder van Dani Fernández is een serieuze kandidaat om komende zomer in het kielzog van Mario Been naar Feyenoord te verkassen. De rechtsback van NEC staat hoog op het lijstje van de trainer, die dat bevestigt tegenover Voetbal International.

"Ik ben zeer gecharmeerd van Dani. Hij is een technisch sterke, oprukkende rechtervleugelverdediger. Van zulke spelers hou ik. Misschien kent niemand in Nederland hem goed, omdat hij buiten het veld nogal timide is, maar als voetballer vind ik hem geweldig. Er is nog niks honderd procent zeker, maar hij staat wel op mijn lijstje voor Feyenoord", zo is Been duidelijk over zijn wensen.

Behalve rechtsback Fernandez, die beschikt over een aflopend contract, is ook linksback Youssef El-Akchaoui nadrukkelijk in beeld. De aanvoerder van NEC kan de club vanwege een gelimiteerde transfersom van 900.000 euro redelijk eenvoudig verlaten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!