Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Positie Van Stee blijft wankel


24 februari 2009 - Het is crisis in Doetinchem maar vooralsnog zit trainer Henk van Stee op zijn plaats. Vandaag lijkt de geplaagde oefenmeester ook gewoon de training te leiden. Toch is zijn positie wankel ondanks gesprekken met technisch directeur Looyen, voorzitter Veen en commercieel directeur Bloemers.

In een gesprek gisterenavond met De Telegraaf stelde Van Stee: "Ga er maar van uit dat ik dinsdag gewoon op het trainingsveld sta. Ik wil me vanaf nu weer volledig bezighouden met de voorbereiding op de wedstrijd tegen Roda JC. Ik heb de clubleiding duidelijk gemaakt dat het niet om Van Stee moet gaan of om Looyen, maar om de club en de spelers. We moeten ophouden over al die randzaken en ons weer volledig op het sportieve gaan concentreren. Ik heb mijn verhaal verteld en de clubleiding moet zelf maar kijken wat ze ermee gaan doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!