Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'PSV heeft interesse in Paul Verhaegh'


24 februari 2009 - Paul Verhaegh maakt komende zomer mogelijk de overstap van Vitesse naar PSV. Volgens Omroep Gelderland staat de aanvoerder van Vitesse op het verlanglijstje van de Eindhovenaren.

PSV is op zoek naar een nieuwe rechtsback nu Jason Culina aan het einde van het seizoen vertrekt naar het Australisch Gold Coast United en Jan Kromkamp zijn oude niveay maar niet kan halen.

Verhaegh tegenover Omroep Gelderland: "Ik heb er zelfs nog niks van gehoord, maar het is leuk dat ze me volgen. Ik heb er in de jeugd gespeeld. Dat was een mooie tijd. Ik heb ook bij de selectie gespeeld, maar nooit in het eerste elftal. Misschien komt dat nog via een omweg."

De aanvoerder concentreert zich voorlopig nog op Vitesse. "We zijn bezig met een goede reeks, die moeten we voortzetten." Komend weeken moet Vitesse naar Rotterdam om tegen Feyenoord te spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!