Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Steve McLaren wil Rajkovic behouden


25 februari 2009 - Steve McLaren zou ook graag komend seizoen een beroep willen doen op Slobodan Rajkovic. De Servische verdediger wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van Chelsea. Door het ontbreken van de benodigde hoeveelheid interlands zal Rajkovic ook komend seizoen nog geen werkvergunning krigjen voor Engeland.

"Bij ons kan hij zich op een goed niveau verder ontwikkelen. Boban (de bijnaam van Rajkovic, red) heeft veel talent en een echte vechtersmentaliteit. Hij doet me soms denken aan Nemanja Vidic van Manchester United", aldus McLaren in het Algemeen Dagblad.

Sinds de winterstop geeft McLaren de voorkeur aan Rajkovic boven Douglas, de Braziliaanse verdediger is wel pas sinds enige tijd hersteld van een knieblessure. Rajkovic werd in september voor een jaar geschorst voor interland voetbal nadat hij op de Olympische Spelen gespuugd zou hebben naar een official.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!