Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht wil door met Keller en Caluwe


26 februari 2009 - FC Utrecht heeft de intentie uitgesproken om de contracten met Sander Keller en Tom Caluwe open te breken en te verlengen. Beide spelers hebben in de Domstad nog een contract tot de zomer van 2010.

"Jan-Willem van Dop (algemeen directeur, red.) heeft me uitgenodigd om daarover te komen praten", aldus Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van het tweetal, tegenover De Telegraaf. "En beide spelers staan ook positief tegenover een langer verblijf."

Beide spelers zijn dit seizoen een vaste waarde bij FC Utrecht. Sander Keller is de betrouwbare verdediger achterin, terwijl Tom Caluwe op het middenveld speelt. Eerder werd Caluwe in verband gebracht met een aantal Belgische clubs, het is geen geheim dat Caluwe ooit nog voor een grote Belgische club wil spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!