Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Investeerders praten vandaag met Feyenoord


26 februari 2009 - De groep investeerders die zich vorige maand bij Feyenoord hebben gemeld zitten vandaag voor het eerst om de tafel met de Raad van Commissarissen. Onder leiding van zakenman Ad Sint Nicolaas wil deze sponsorgroep een businessplan voor de komende vijf jaar presenteren.

"Als Feyenoord in het nieuwe stadion speelt, moet er een kerngezonde organisatie staan," zegt Sint Nicolaas in het Algemeen Dagblad. "Dat is mijn insteek." Duidelijk is wel dat de sponsorgroep aandelen wil hebben in ruil voor de investeringen. Feyenoord kan deze op een later moment terugkopen. "Het is niet de bedoeling dat we de club overnemen. Maar we willen wel zekerheden."

Sinds dat duidelijk is geworden dat de groep onder leiding van Sint Nicolaas plannen heeft om Feyenoord te helpen, zijn er een groot aantal partijen bijgekomen. "Ik kan me niet herinneren dat er zoveel animo was. Er zijn inmiddels meer dan twintig partijen die mee willen doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!