Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been geeft groot aantal spelers rust


26 februari 2009 - NEC-trainer Mario Been geeft vanavond een aantal basiskrachten rust in het uitduel tegen HSV. Na de 3-0 thuisnederlaag heeft Been niet de intentie voor een grote stunt in Noord-Duitsland te kunnen zorgen.

Arek Radomski, Lasse Schone en Bas Sibum beginnen vanavond in Hamburg bijvoorbeeld op de bank. Daarnaast heeft Been ook te kampen met blessureleed. Vaan Beukering en Rommedahl zijn beide geblesseerd. Rachid Bouaouzan en Collins John trainen nog altijd bij de beloften van NEC. Het duel van vanavond wordt live uitgezonden op de ZDF.

Opstelling NEC: Babos; Koenders, Pothuizen, Zomer, El Akchaoui; Kivuvu, Worm, Davids; El Kabir, Tshibamba, Saidi Ntibazonkiza.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!