Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jacob Lensky gaat weer voetballen


26 februari 2009 - Jacob Lensky gaat weer voetballen. Eerder dit seizoen besloot de Canadese middenvelder een punt achter zijn loopbaan te zetten. Lensky vertrekt bij Feyenoord om weer in Canada te gaan voetballen. Het kriebelt weer bij de middenvelder die zelfs weer hoopt op een nieuwe kans in Europa.

"Ik wilde niets meer doen met voetbal", aldus Lensky in de Canadese krant The Province. "Ik wilde er niet aan denken, er niet over praten en er niets over op televisie zien." Na een aantal maanden thuis heeft Lensky weer zni om te voetballen. Om die reden meldde hij zich eind januari bij Vancouver Whitecaps waar hij mogelijk zijn loopbaan weer gaat hervatten.

Het doel is om weer terug te keren in Europa. "Ik zou zaken nu anders aanpakken", zegt Lensky. "Als een jonge speler besef je dat nog niet, maar je moet vrienden maken en de taal leren. Dat soort dingen heb ik niet echt gedaan. Nu zou ik meer open staan naar mensen en niet zo somber en in mezelf gekeerd zijn omdat ik ver van huis ben."

Feyenoord heeft nog altijd 50% van de transferrechten van Lensky.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!