Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gertjan Tamerus op weg naar China


27 februari 2009 - Gertjan Tamerus lijkt per direct zijn loopbaan te vervolgen in China. De aanvaller kan bij NAC Breda transfervrij de overstap maken naar Zhejiang Lucheng uit de Chinese Super League.

De 28-jarige Tamerus had in Breda een aflopend contract maar was al lang geen vaste waarde meer. Zijn aflopende contract zou dan ook niet verlengd worden. Tamerus gaat nu naar China toe waar hij tien dagen kan bekijken of het avontuur voor hem geschikt is.

"Ik kan me er nog maar moeilijk een voorstelling van maken. Pas als ik in het vliegtuig zit, geloof ik het," aldus Tamerus tegenover BN De Stem. Zaakwaarnemer Hakim Slimani geeft aan dat het financieel al is geregeld. "De vraag is nu of Gertjan het in die tien dagen naar zijn zin heeft in China. Als hij er denkt te kunnen acclimatiseren, dan blijft hij er een jaar."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!