Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC weet weer eens te winnen


28 februari 2009 - Roda JC heeft vanavond een belangrijke overwinning geboekt in de strijd tegen lijfsbehoud. In een direct treffen tegen concurrent De Graafschap werd het vanavond in Kerkrade 3-1.

Roda JC had al vier duels niet gescoord vandaag was het na zeven minuten al raak. Kris de Wree, in de winterstop overgekomen van Germinal Beerschot, was de doelpuntenmaker. Lang stond deze stand ook op het bord, totdat een minuut na rust De Graafschap op gelijke hoogte kwam. Het was Ben Sahar die het doelpunt voor zijn rekening nam.

De thuisploeg liet zich echter niet van de wijs brengen. Na 54 minuten spelen was het Andres Oper, die deze week te horen kreeg geen nieuwe verbintenis te krijgen, die Roda JC op 2-1 bracht. In de slotfase van het duel zou De Jong de eindstand op 3-1 bepalen.

Roda JC heeft nu 21 punten uit 25 duels, De Graafschap 17. Het gewenste schokeffect bij De Graafschap bleef dus uit na het ontslaan van Henk van Stee. Interim-trainer Darije Kalezic kan het tij nog niet keren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!