Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda moeizaam langs Sparta


28 februari 2009 - Makkelijk ging het vanavond niet maar NAC Breda hield wel de drie punten in eigen huis. De ploeg van Robert Maaskant won in het eigen Rat Verlegh Stadion met 3-1 van Sparta.

Na vijftien minuten spelen opende NAC Breda de score, het was Nourdin Boukhari die op fraaie wijze zou scoren. Zes minuten later was het echter al weer gelijk. Ruud Knol zou Sparta weer op gelijke hoogte brengen door het binnenkoppen van een corner. Lange tijd bleef deze stand ook op het bord staan.

Veertien minuten voor tijd viel pas het derde doelpunt van de avond. Het was Rob Penders die scoorde met een mooie kopbal, diep in de blessuretijd werd het in Breda zelfs 3-1. Csaba Feher zou die 3-1 eindstand bepalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!