Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kruys geen kandidaat bij FC Den Bosch


28 februari 2009 - Gert Kruys is geen kandidaat bij FC Den Bosch om trainer te worden. Kruys, die al eens eerder de Bossche ploeg coachte, is te duur voor de club aangeizen hij een doorlopend contract bij FC DOrdrecht heeft. Peter Boeve is wel een optie.

"Het gevoel tussen hem en FC Den Bosch is altijd goed gebleven en we treffen elkaar met de regelmaat van de klok. Maar we hebben met Kruys niet gesproken over de trainersfunctie en we kunnen nu eenmaal geen trainer met zo’n lang contract afkopen", aldus manager voetbalzaken Fred van der Hoorn tegenover het Brabants Dagblad.

Van der Hoorn zou in de laatste fase van de onderhandelingen zijn met 'twee of drie' kandidaten. Een van de trainers die daarbij zou horen is Eindhoven-coach Marc Brys. Ook Peter Boeve staat op het lijstje, de bij FC Omniworld ontslagen oefenmeester was gisteren aanwezig bij FC Den Bosch - Haarlem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!