Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Vitesse spelen gelijk


1 maart 2009 - Vanmidddag stond er een duel op het programma in De Kuip tussen twee teams die graag weer in het linkerrijtje willen komen. Nummer tien Vitesse ging op bezoek bij nummer elf Feyenoord, het treffen zou in 2-2 eindigen.

Tot tweemaal toe zou Vitesse de leiding nemen. Eerst was het Nicky Hofs die op fraaie wijze een vrije trap achter Timmer schoot, later zou Stevanovic zijn ploeg opnieuw op voorsprong brengen.

Georginio Wijnaldum had een weerwoord op de openingsgoal van Hofs. De jonge middenvelder gleef een voorzet van Diego Biseswar vlak voor rust binnen. De 2-2 kwam op naam van Roy Makaay. Vitesse behoudt door het gelijke spel twee punten voorsprong op Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!