Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek werd gevraagd fans toe te spreken


2 maart 2009 - Gertjan Verbeek sprak gisteren bij het NOS-programma Studio Voetbal openlijk over zijn periode bij Feyenoord. Zo stelde de oefenmeester dat hij op 14 januari, de avond van zijn ontslag, niet uit eigen beweging de fans toesprak voor het hoofdgebouw van De Kuip. De beveiliging had dit verzoek bij Verbeek neergelegd.

"De situatie bij De Kuip was redelijk explosief," aldus Verbeek. "Ik ben toen gevraagd door de beveiliging van De Kuip om samen met algemeen directeur Eric Gudde een aantal dingen te zeggen om de mensen rustig te krijgen en terug naar huis te laten gaan. Daarom heb ik dat gedaan. Niet omdat ik een demagoog ben of omdat ik de grote jongen wilde uithangen."

Verbeek kon met een aantal spelers niet overweg, het zou gaan om de oudere garde. "Er was sprake was verwijdering in plaats van toenadering. Op een gegeven moment wilde ik me niet meer laten piepelen. Toen heb ik de knuppel in het hoenderhok gegooid. Ik zei tegen de directie: zij eruit of ik eruit. Het ging niet alleen over een paar spelers, maar ook over een aantal andere mensen op de werkvloer. Uiteindelijk moest ik wijken."

"Na de thuisnederlaag tegen De Graafschap werd er continu vanuit de kleedkamer gelekt naar de pers. Ik stond nog niet buiten, of er was sms-verkeer met journalisten. Wie het waren weet ik nog steeds niet, maar het waren uiteraard spelers die niet goed in hun vel zaten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!