Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frankel geschorst vanwege roken joint


2 maart 2009 - De KNVB heeft Purrel Frankel voor een maand geschorst. De verdediger van De Graafschap heeft positief getest op het gebruik van cannabis. De Graafschap maakt het nieuws zelf bekend, Frankel was zich er niet van bewust dat de drug op de dopinglijst staat.

Frankel moest bij de dopingcontrole verschijnen na afloop van De Graafschap - Ajax op 21 december. Naast de schorsing die de KNVB hem oplegde heeft ook De Graafschap hem een 'passende straf' opgelegd, vermoedelijk een boete.

De verdediger heeft verklaart enkele dagen voor het duel van De Graafschap met een aantal vrienden een joint te hebben gerookt. "Ik heb me nooit beziggehouden met stimulerende middelen die mijn prestaties zouden moeten bevorderen," aldus de verdediger in het persbericht. "Ik was mij er niet van bewust dat dit onder verboden en stimulerende middelen valt. Ik heb er spijt van, het is nooit mijn bedoeling geweest om De Graafschap in een negatief daglicht te stellen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Mp957 op 2 maart 2009 om 17:54
Hahahahahaha!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!