Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Volendam wint met 1-0 van Vitesse


8 maart 2009 - In de strijd om klassebehoud raakte FC Volendam vandaag niet verder achterop van de concurrentie. De ploeg van Frans Adelaar versloeg vanmiddag Vitesse met 1-0.

Het verschil tussen de nummer achttien van de Eredivisie, FC Volendam, en de nummer zeventien, De Graafschap is slechts een punt. Vitesse moest na een uitstekende serie van zeven wedstrijden weer eens een nederlaag slikken.

Al vroeg in het duel zou Vitesse verder moeten zonder haar doelman Piet Velthuizen die bij een uittrap een spierblessure opliep. Reservedoelman Graafland zat al in de ziekenboeg en zodoende moest de jonge Room het duel uitkeepen. Na 33 minuten spelen maakte Jack Tuyp de enige treffer van het duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!