Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie duels schorsing voor Van Hintum


9 maart 2009 - In haar jacht naar de vijfde periodetitel moet TOP Oss het doen zonder Bart van Hintum. De talentvolle verdediger werd vrijdag bij het duel tegen Excelsior (3-1 winst) al na vier minuten van het veld gestuurd.

De KNVB besloot Van Hintum fors te schorsen. De jonge linkspoot is namelijk voor drie duels geschorst. Ondanks de rode kaart en de penalty die volgde, zou TOP Oss op de been blijven. Doelman Wilko de Vogt stopte de strafschop en vervolgens ging TOP Oss door en won het met 3-1.

TOP Oss gaat aan de leiding in de vijfde periode. De ploeg van Hans de Koning heeft 13 punten uit 5 duels. Runner-up is RKC Waalwijk met 11 punten uit 5 duels en een iets minder doelsaldo. TOP Oss moet vrijdag op bezoek bij RBC Roosendaal, RKC Waalwijk bij FC Eindhoven.

Overigens moet RBC Roosendaal het tegen Excelsior juist doen zonder Mels van Driel. De verdediger werd vandaag door de KNVB voor twee duels geschorst. Ook Excelsior-doelman Erwin Mulder kreeg eenzelfde strafvoorstel.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!