Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenlandse talenten kiezen voor Heerenveen


12 maart 2009 - SC Heerenveen heeft zich versterkt met een tweetal buitenlandse talenten, zo meldt de club op haar website. Het gaat om de zeventienjarige Samir Fazli en de eveneens zo oude Filip Djuricic.

Samir Fazli is een Macedonisch jeugdinternational en zal zich komende zomer in Friesland melden. De aanvaller tekende bij Heerenveen een contract tot de zomer van 2014. Fazli speelt nu nog in eigen land voor FK Makedonija Gjorce Petrov Skopje.

Filip Djuricic komt pas januari 2010 naar Heerenveen. De Servische middenvelder komt over van Radnicki Obrenavac en tekende een contract tot de zomer van 2013. De jeugdinternational werd eerder in verband gebracht met Ajax en Manchester United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!