Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten geeft voorkeur aan Vermeer


12 maart 2009 - Het zijn moeilijke tijden voor Maarten Stekelenburg. Ajax-coach Marco van Basten heeft vandaag bekendgemaakt de voorkeur te geven aan Kenneth Vermeer, Stekelenburg moet tot het einde van het seizoen genoegen nemen met een plaats op de bank.

De 23-jarige Kenneth Vermeer zal vanavond in Frankrijk het duel verdedigen van Ajax. De 26-jarige Stekelenburg, doelman van het Nederlands Elftal, zal genoegen moeten nemen met een plaats op de bank. Deze volgorde wil Van Basten aanhouden zo lang blessures geen roet in het eten gooien.

Sinds het seizoen 2002/2003 is Maarten Stekelenburg de eerste keeper van Ajax. Stekelenburg groeide zelfs uit tot aanvoerder van de Amsterdammers en de eerste doelman van het Nederlands Elftal. Dit seizoen moest Stekelenburg definitief doorbreken en zijn transfer naar het buitenland afdwingen. Zo ver lijkt het nu echter niet te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!