Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy Fer kopt Feyenoord langs PSV


15 maart 2009 - Feyenoord mag blijven hopen op kwalificatie voor de UEFA Cup. De ploeg van Leon Vlemmings, de nummer tien van de Eredivisie, versloeg vanmiddag in de eigen Kuip nummer vijf PSV met 1-0.

De thuisploeg opende sterk en had dan ook het betere van het spel. Het miste echter het vernuft om ook echt gevaarlijk te worden voor het doel van PSV-keeper Isaksson. Vrije trappen van Roy Makaay en Giovanni van Bronckhorst waren eigenlijk de enige mogelijkheden. Aan de kant van PSV kwam Edison Mendez een teenlengte te kort op een voorzet van Danko Lazovic.

Na rust kwam Feyenoord met twee nieuwe spelers binnen de lijnen terug. Kevin Hofland had nog te veel last van een hersenschudding en werd vervangen door Leerdam. Henk Timmer kon ook niet verder, nadat hij in de eerste helft een flinke beuk had gekregen van Lazovic. Rob van Dijk moest zodoende weer keepen. Nog geen vijf minuten in de tweede helft verbruikte Feyenoord ook haar laatste wedstrijd nadat Tomasson een hamstringblessure opliep, Slory kwam voor hem in het veld.

De organisatie bij Feyenoord was vervolgens weg. PSV had grote kansen om tot scoren te komen, met name Danko Lazovic en invaller Otman Bakkal kregen dotten van kansen. Feyenoord bleef op de been en zou zelf tot scoren komen. Een corner van Diego Biseswar werd fraai binnengekopt door Leroy Fer. In het resterende kwartier bleef Feyenoord op de been en pakte het drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!