Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ blijft winnen


15 maart 2009 - De titeljacht van AZ heeft vanmiddag geen averij opgelopen in Utrecht. De mannen van Louis van Gaal boekte vanmiddag in de Galgenwaard een zakelijke 1-0 overwinning.

AZ kende een goede start van de wedstrijd. Na twaalf minuten pakte AZ al de leiding toen een voorzet van Maarten Martens in het doel van De Ruiter belandde. In het vervolg van de eerste helft zou Demy de Zeeuw nog de lat raken. Vervolgens kreeg Utrecht meer grip op het duel.

In de tweede helft probeerde FC Utrecht de gelijkmaker te forceren, het was echter AZ dat via counters het meest gevaarlijk werd. De ongeslagen reeks van AZ blijft maar doorgaan, vandaag werd zelfs het clubrecord behaald met 25 wedstrijden op rij zonder nederlaag. Volgende week treft AZ in het eigen DSB Stadion Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!