Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ervaren trio Feyenoord blijven twijfelgevallen


16 maart 2009 - Het is nog onduidelijk of Henk Timmer komend weekend weer bij Feyenoord op goal staat voor het uitduel tegen koploper AZ. Ook Kevin Hofland en Jon Dahl Tomasson, die eveneens uitvielen tegen PSV, zijn vraagtekens.

Jon Dahl Tomasson viel gisteren vlak na rust uit met een hamstringblessure en lijkt voorlopig wel weer even uit de roulatie. De komende dagen zal Tomasson een aantal onderzoeken ondergaan om de ernst van de blessure te bekijken.

Ook Kevin Hofland zal de komende dagen worden onderzocht. Hofland had weer nekklachten, deze blessure liep hij vorige week al op tijdens het uitduel van Feyenoord tegen NAC Breda. Hofland bleef in de rust van Feyenoord - PSV achter in de kleedkamer. Maandag (vandaag) waren de nekklachten nog altijd niet verdwenen.

Henk Timmer was juist weer hersteld van een knieblessure maar moest in de rust worden vervangen na een flinke botsing met Danko Lazovic. Timmer hield hieraan een gebroken tand en een scheur in zijn lip over. De ervaren doelman kampte ook met duizeligheid waarop werd besloten Rob van Dijk in de ploeg te brengen. Mogelijk dat Timmer woensdag weer de training zal hervatten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!