Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Fusieclub gaat Sporting Limburg heten'


23 maart 2009 - Er is weer een belangrijke stap gezet voor een mogelijke Limburgse fusieclub waar Roda JC en Fortuna Sittard deel van gaan uitmaken. Volgens Dagblad de Limburer is er nagenoeg zeker een akkoord over de te voeren naam als ook over de clubkleuren.

Sporting Limburg, Roda For United en Roda Limburg zijn de drie overgebleven namen voor de nieuwe fusieclub. Sporting Limburg krijgt de meeste bijval, waarbij Roda Limburg al helemaal geen optie meer is voor Fortuna Sittard.

Bij het kleurgebruik van de shirts zijn nog twee opties. Het zou geelblauw verticaal gestreept moeten worden of een volledig geel shirt. Het wapen van de provincie Limburg zal vermoedelijk een promiment plaats krijgen op de shirts.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!