Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eljero Elia aast op transfer in de zomer


23 maart 2009 - Eljero Elia vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Twente. De buitenspeler liet dat optekenen door Sportweek. Afgelopen winterstop verlengde Elia nog zijn contract tot de zomer van 2013, volgens de aanvaller wel met de afspraak dat hij komende zomer kon vertrekken.

De rappe buitenspeler krijgt komende zomer dus zijn transfer. "Dat is de afspraak die ik met de club heb gemaakt. In de zomer moeten ze me verkopen", aldus Elia tegenover Sportweek. Afgelopen winter stond Elia in de belangstelling van Ajax, PSV en een handvol buitenlandse clubs.

"Ik wil na dit seizoen heel graag een mooie stap maken. En dat gaat ook gebeuren. Het kan om een stap naar het buitenland gaan, maar óók om een transfer naar een Nederlandse club. Ajax? Alles is een optie; ik ben bereid overal naar te luisteren. Het belangrijkste is dat ik er als voetballer beter van word", aldus Elia tegenover Sportweek.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!