Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente neemt afscheid van Allach


23 maart 2009 - FC Twente neemt aan het einde van het seizoen al weer afscheid van Mohammed Allach. De voormalig speler van de club kwam aan het begin van het seizoen als Manager Voetbalzaken maar heeft aangegeven de functie te willen neerleggen.

"In verband met privé-omstandigheden hebben wij als gezin ervoor gekozen niet naar het oosten van Nederland te verhuizen, waardoor mijn woonadres en bijhorende reisafstand niet in verhouding staan met de uitoefening van een managementfunctie bij FC Twente", aldus Allach op de website van FC Twente.

Allach vervolgde zijn verhaal op de website van Twente. "Het is mijn gezin dat mijn grootste ambitie in het leven vorm geeft, daarnaast wil ik met volle overgave en inzet mijn werk uitoefenen. Om aan beide voorwaarden te kunnen voldoen is er een goede balans nodig die in de huidige situatie niet kan worden ingevuld."

Voorzitter Joop Munsterman: "Mo Allach heeft zich bij FC Twente in een korte tijd ontwikkeld tot een gewaardeerde en kundige collega. Hij heeft als taak gehad om het totale voetbalbedrijf door te lichten en is momenteel druk bezig om een organisatie neer te zetten die past bij de enorme groei. Wij vinden het bijzonder spijtig Mo Allach te zien vertrekken, maar natuurlijk dienen wij zijn besluit te respecteren, temeer daar het om privé-omstandigheden gaat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!