Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ooijer meldt zich met liesblessure


24 maart 2009 - Andre Ooijer heeft zich dinsdag in Katwijk gemeld met een lichte liesblessure. Vandaag kwam de selectie van het Nederlands Elftal bijeen en trainde het voor de eersrte keer.

In tegenstelling tot de rest van de selectie (zie foto) werkte Ooijer een invididueel programma af. Ondanks de liesklachten verwacht Ooijer aanstaande zaterdag tegen Schotland gewoon te spelen.

Ooijer tegenover het ANP: "Ik voelde zaterdag in de eerste helft van het duel met West Ham United iets rond mijn lies. Ik heb me daarom in de rust laten vervangen. Ik verwacht geen problemen voor de komende dagen."

Ook bevestigde Ooijer dat zijn transfer naar PSV bijna rond is. "Vanwege het drukke programma van Blackburn Rovers en PSV hebben we even een pauze ingelast. Maar het ziet er allemaal goed uit. Ik heb mooie jaren bij PSV beleefd. Het is goed om terug te komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!