Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tony Adams in beeld bij Sparta


24 maart 2009 - Sparta is druk op zoek naar een nieuwe trainer nu al enige tijd duidelijk is dat Foeke Booy de club gaat verlaten voor een functie als technisch directeur van FC Utrecht. Groenendijk staat op het verlanglijstje maar die blijft vrijwel zeker bij Willem II of gaat in op het aanbod van NEC. Mogelijk dat ook Sparta met een Engelse coach komt.

In navolging tot FC Twente met Steve McLaren zou Sparta namelijk Tony Adams kunnen aanstellen als trainer, zo meldt het Algemeen Dagblad. Adams staat na en kortstondig avontuur bij Portsmouth open voor een Nederlandse club.

Niet voor niets keek Adams in de keuken van de jeugdopleidingen van Feyenoord en FC Utrecht. Ook bekijkt de voormalig verdediger van Arsenal en het Engels elftal regelmatig duels in de Eredivisie in het stadion. Zo bekeek hij onlangs Vitesse - Roda JC maar ook een duel tussen FC Twente en Sparta, waarbij hij kwam bijpraten met Steve McLaren.

Tony Adams heeft wel trek in een Nederlands dienstverband, de verdediger heeft ook aanbiedingen uit de Belgische en Franse competitie. Mocht Adams in Nederland aan de slag gaan ligt het voor de hand dat er voor John Metgod een voorname rol ligt weggelegd als assistent-trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!