Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Bergh in gesprek met ADO Den Haag


25 maart 2009 - Andre Wetzel heeft komende vrijdag een gesprek met Ricky van den Bergh, zo meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft bij Heracles Almelo een aflopend contract en heeft altijd al gesteld graag nog eens voor ADO Den Haag uit te komen.

Wetzel benadrukt dat het om een 'oriënterend gesprek' gaat. "Geen idee waar het op uitdraait. Soms leidt het tot iets, een andere keer heeft het geen enkele zin. We zien wel," aldus Wetzel tegenover het Algemeen Dagblad.

De 28-jarige Van den Bergh, geboren in Den Haag, speelde nog nooit voor ADO Den Haag. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen bij Heracles Almelo. Eerder kwam de middenvelder uit voor RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam.

ADO Den Haag is echter niet de enige club die interesse heeft in de middenvelder. Van den Bergh sprak al met NAC Breda en ook FC Utrecht deed al navraag. Ook een langer dienstverband bij Heracles Almelo behoort nog altijd tot de mogelijkheden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!