Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht legt Dries Mertens vast


25 maart 2009 - FC Utrecht heeft zich versterkt met de Belgische middenvelder Dries Mertens van AGOVV Apeldoorn. De talentvolle middenvelder zal na een medische keuring een contract tekenen voor drie seizoenen met een eenzijdige optie van FC Utrecht voor nog eens twee jaar.

Mertens speelt al sinds 2006 in Nederland, het was AGOVV Apeldoorn die opnieuw een goede neus voor talent had. In een eerder stadium had AGOVV bijvoorbeeld ook de beschikking over Huntelaar en Garcia-Garcia.

"Het was altijd mijn wens om de overstap te maken naar FC Utrecht. Een super mooie club", aldus Mertens op de website van FC Utrecht. Utrecht-trainer Ton du Chatinier is blij met de komst van Mertens. "Hij is een jongen die op diverse posities inzetbaar is. Als linksbuiten, maar ook achter de spitsen. In de eerste divisie steekt hij er, qua niveau, echt bovenuit. Dries is een technische en balvaardige speler met scorend vermogen. Ondanks zijn beperkte lengte is hij bovendien een goede kopper."

"Wij hebben het gevoel dat Dries helemaal bij FC Utrecht past.", aldus voorzitter Jan Willem van Dop. "Het is daarom ook heel prettig dat we hem voor een langere periode hebben kunnen vastleggen. Een speler die ons er echt van heeft overtuigd dat hij graag voor ons komt spelen. Er was veel belangstelling voor Dries, maar hij heeft zelf voor ons gekozen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!