Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil na Ooijer ook Orlando Engelaar


26 maart 2009 - Orlando Engelaar is nadrukkelijk in beeld om na Ooijer (Blackburn Rovers) de tweede versterking te zijn. Engelaar wordt in Duitsland waar hij sinds deze zomer speelt voor Schalke 04 betiteld als een miskoop.

Nu de positie van Fred Rutten als trainer van Schalke 04 wankelt is het ook voor Orlando Engelaar zaak om om zich heen te gaan kijken. Er zit wel een prijskaartje aan Engelaar, afgelopen zomer betaalde Schalke 04 namelijk nog 5,5 miljoen euro voor de 11-voudig international. Engelaar heeft in Gelsenkirchen nog een contract tot de zomer van 2011.

Technisch manager Adrie van Kraaij noemde Engelaar in het Brabants Dagblad 'een interessante optie'. Van Kraaij: 'Vorig jaar hebben we al geprobeerd om hem over te nemen van FC Twente. Met zijn ervaring kan Orlando een belangrijke jongen in de kleedkamer zijn, iemand die andere spelers beter maakt.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!