Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vandaag duidelijkheid voor Lucius en Greene


26 maart 2009 - Feyenoord geeft vandaag Theo Lucius en Serginho Greene duidelijkheid over hun toekomst. Beide spelers hebben in Rotterdam een aflopend contract, waarbij Feyenoord voor Lucius nog wel een eenzijdige optie kan lichte om het contract met een seizoen te verlengen.

Het is de verwacht dat Feyenoord niet doorgaat met Theo Lucius. Niet voor niets hebben de Rotterdammers concrete belangstelling in Dani Fernandez (NEC). De 32-jarige Lucius is bezig aan zijn derde seizoen in Rotterdam, eerder kwam hij uit voor FC Den Bosch, PSV en FC Utrecht.

Er lijkt ook een einde te komen aan het dienstverband van Serginho Greene. Aan het begin van het seizoen onderhandelde Feyenoord nog met Greene over een nieuwe verbintenis, na een zware blessure van de verdediger en een vertrek van Peter Bosz is het al lange tijd bijzonder stil uit het Maasgebouw. Wel behoort Greene tot een Talent Pool, wat zou leiden tot een afbreuk aan de verwachte inkomsten van investeerders.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!