Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord neemt afscheid van Lucius


26 maart 2009 - Er komt een einde aan het dienstverband van Theo Lucius bij Feyenoord. De Rotterdamse club heeft besloten de eenzijdige optie in het aflopende contract met de 32-jarige Brabander niet te lichten. Lucius vertrekt dan ook aan het einde van het lopende seizoen bij Feyenoord.

Feyenoord contracteerde Lucius in de zomer van 2006 van PSV. In zijn eerste seizoen was Lucius direct aanvoerder van de Rotterdammers. De afgelopen twee seizoenen was Lucius mede door blessures geen vaste basiskracht meer. Eerder kwam Lucius uit voor FC Den Bosch, PSV en FC Utrecht.

Vermoedelijk maakt Feyenoord ook binnen een aantal dagen duidelijk wat de plannen zijn met Serginho Greene. De verdediger heeft in Rotterdam eveneens een aflopend contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!