Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Greene moet Feyenoord verlaten


26 maart 2009 - Feyenoord heeft op haar website aangegeven naast Theo Lucius ook afscheid te nemen van Serginho Greene. Beide spelers hebben een aflopend contract in Rotterdam en zullen evenals Henk Timmer de club komende zomer transfervrij gaan verlaten.

"Zowel Serginho als Theo zijn spelers met het hart op de goede plaats", aldus algemeen directeur Eric Gudde op de website van Feyenoord. "Ze hebben de afgelopen jaren hun waarde getoond voor de club, die mede dankzij hen een prijs won in het jubileumjaar. Maar nu het water ons tot de lippen staat, hun contracten aflopen Ún de nieuwe technische leiding heeft laten weten een andere weg in te willen slaan, kunnen we niet anders dan afscheid van hen nemen zoals we eerder ook noodgedwongen afscheid namen van Henk Timmer. We zijn Serginho en Theo zeer erkentelijk voor hun inzet voor Feyenoord tot dusver en hopen het seizoen met hen op een waardige manier af te kunnen maken."

Feyenoord lijkt dus te gaan bezuinigen op een aantal spelers. Spelers als Theo Lucius en Serginho Greene konden buiten hun eerste seizoen nooit voor langere tijd een basisplaats verkrijgen. Ook Henk Timmer vertrekt dus uit Rotterdam terwijl Michael Mols een punt achter zijn loopbaan zet. Verder maakte Feyenoord bekend niet verder te gaan met Timon van Leeuwen (momenteel spelend voor Go Ahead Eagles) en Jeffrey Altheer (verhuurd aan Excelsior). Ondertussen wil men Rob van Dijk als keeper behouden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!