Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook geen winst voor PSV


29 februari 2004 - PSV had vandaag een goede stap kunnen zetten richting Ajax. De koploper verloor immers, PSV had daarvan kunnen profiteren en daarmee op slechts drie punten van Ajax te komen. Het verliep echter anders. Roda JC pakte in Eindhoven al snel een 0-2 voorsprong die men uiteindelijk niet meer uit handen gaf. PSV kwam nog wel terug tot 1-2 maar daar was het ook mee gezegd.


Met het UEFA Cup duel tegen Perugia nog in de benen, trad PSV vandaag aan tegen Roda JC. Trainer Wiljan Vloet had zijn ploeg al aangegeven kort te moeten spelen. Alleen dan zou Roda JC een kans maken in Eindhoven.

Kone kreeg in de beginfase al verschillende mogelijkheden om zijn ploeg op voorsprong te brengen. Uiteindelijk scoorde de Ivoriaan na elf minuten met een schitterende stiftbal. Enkele minuten later wist Cristiano wel raad met een te korte terugspeelbal van Wilfred Bouma op zijn doelman Waterreus. De aanvaller maakte daarmee al weer zijn achtste doelpunt van de competitie, ondanks dat hij in de eerste competitiehelft niet veel in actie kwam.

PSV probeerde natuurlijk nog terug te komen. Jan Vennegoor of Hesselink scoorde na 35 minuten nog wel de aansluitingstreffer. Hierna had PSV niet het geluk nog verder terug te komen in het duel, dat was zeker verdiend geweest. Niettemin pakte Roda vandaag dus de punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!